Bethlehem Hair & Beauty, de Nr 1. Kapper Amstelveen - Rembrandtweg 134, Amstelveen - Tel nr.: +31203311345

Team

Over Bethlehem

Hair styliste Bethlehem is geboren in Ethiopië. Als tienermeisje kwam ze naar Nederland waar ze door hard werken haar geluk en plek heeft gevonden. De energieke en zeer gemotiveerde Bethlehem volgde verschillende opleidingen. Ze behaalde haar diploma in visagie, hairstyling en bruidskapsels. Dit allemaal om haar lang gekoesterde droom in vervulling te brengen; haar eigen Hair & Beauty salon openen. Met trots presenteert zij dan ook Bethlehem Hair & Beauty op de Rembrandtweg 134 in Amstelveen.

Naast Bethlehem haar opleidingen volgde ze nog vele cursussen in zowel het binnen- als buitenland. Praktijkervaring heeft Bethlehem opgedaan bij bekende kapperszaken in Amsterdam. Ze kan zich daardoor met trots aan u presenteren tot de specialist die ze nu is. Echter blijft ze zich altijd door ontwikkelen en houdt ze de nieuwste trends nauwlettend in de gaten.

Bethlehem is zeer dankbaar voor het feit dat ze haar passie kan voortzetten in haar eigen salon.

“Als kind was ik al vaak met het haar van andere kinderen bezig. Zo werd ik al vroeg bewust van het feit dat ik niets liever doe dan mensen mooi maken. Ik ben op mijn 14de naar Nederland gekomen en ik heb er alles aan gedaan om het beste uit mijzelf naar boven te halen. Ik ben dankbaar voor de hulp die ik daarbij gekregen heb en dat ik mijn passie in dit beroep dagelijks met anderen mag delen.”

Elke behandeling staat in het teken van pure perfectie, puur is immers beter dan perfect. Het beste resultaat wordt daarom behaald door dicht bij de klant te blijven zodat iedereen straalt na afloop.

“Ik begin altijd met het bestuderen van het haar, de vorm van het gezicht maar ik kijk vooral naar de persoonlijkheid die ik voor me heb. Vervolgens kunt u in alle rust uw wensen aan mij kwijt. Op die manier probeer ik uw haar super fijn te knippen en/of te kleuren. Puur en natuurlijk!”

Wilt u een totale make-over of gaat u binnenkort trouwen? Dan bent u bij Bethlehem ook aan het juist adres! Ze is getraind in visagie van alle huidtypen en brengt bij u een make-up aan wat bij u past. Daarbij hoort ook het epileren/harsen van de wenkbrauwen en/of bovenlip. Tevens kunt u het haar voor bijvoorbeeld uw bruiloft professioneel laten opsteken.

About Lulu

Hello everybody,

My name is Lulu and I am born and raised in Ukraine. Two years ago I came to live (for love) and work in The Netherlands.

I’m an allround top-hairstylist with 17 years of experience. No day goes by without having fun in my profession. I like to make people happy and confident about their hair. So, don’t hesitate to make an appointment with me. You’re invited to my chair to create something amazing with your hair.

See you soon!

Lulu

Over Pop

Pop is opgeleid via de filosofie van Bethlehem zelf en inmiddels gespecialiseerd in kleuren.

Pop is vanaf 2021 werkzaam bij Bethlehem Hair & Beauty en kan een afspraak gemaakt worden voor meerdere behandelingen waaronder kleuren en föhnen.

Zij is vanaf haar 10e levensjaar vanuit Thailand naar Nederland verhuisd en wist al heel snel dat creatief bezig zijn, met knippen en kleuren van haar, een passie en haar enorm gelukkig maakt.

“Elke dag is voor mij weer een mooie nieuwe uitdaging. Ik vervul graag de wens van elke klant. Zo vind ik het mooi wanneer een klant, na het zien van het resultaat, met een glimlach en tevredenheid de salon uitloopt”

Inmiddels wil Pop ook een hele goede visagiste worden. Indien naar wens geeft zei ook graag, tussen uw behandeling door, een make-up touch up.