Bethlehem Hair & Beauty, de Kapper Amstelveen - Rembrandtweg 134, Amstelveen - Tel nr.: +31203311345

Team

Over Bethlehem

Hair styliste Bethlehem is geboren in Ethiopië. Als tienermeisje kwam ze naar Nederland waar ze door hard werken haar geluk en plek heeft gevonden. De energieke en zeer gemotiveerde Bethlehem volgde verschillende opleidingen. Ze behaalde haar diploma in visagie, hairstyling en bruidskapsels. Dit allemaal om haar lang gekoesterde droom in vervulling te brengen; haar eigen Hair & Beauty salon openen. Met trots presenteert zij dan ook Bethlehem Hair & Beauty op de Rembrandtweg 134 in Amstelveen.

Naast Bethlehem haar opleidingen volgde ze nog vele cursussen in zowel het binnen- als buitenland. Praktijkervaring heeft Bethlehem opgedaan bij bekende kapperszaken in Amsterdam. Ze kan zich daardoor met trots aan u presenteren tot de specialist die ze nu is. Echter blijft ze zich altijd door ontwikkelen en houdt ze de nieuwste trends nauwlettend in de gaten.

Bethlehem is zeer dankbaar voor het feit dat ze haar passie kan voortzetten in haar eigen salon.

“Als kind was ik al vaak met het haar van andere kinderen bezig. Zo werd ik al vroeg bewust van het feit dat ik niets liever doe dan mensen mooi maken. Ik ben op mijn 14de naar Nederland gekomen en ik heb er alles aan gedaan om het beste uit mijzelf naar boven te halen. Ik ben dankbaar voor de hulp die ik daarbij gekregen heb en dat ik mijn passie in dit beroep dagelijks met anderen mag delen.”

Elke behandeling staat in het teken van pure perfectie, puur is immers beter dan perfect. Het beste resultaat wordt daarom behaald door dicht bij de klant te blijven zodat iedereen straalt na afloop.

“Ik begin altijd met het bestuderen van het haar, de vorm van het gezicht maar ik kijk vooral naar de persoonlijkheid die ik voor me heb. Vervolgens kunt u in alle rust uw wensen aan mij kwijt. Op die manier probeer ik uw haar super fijn te knippen en/of te kleuren. Puur en natuurlijk!”

Wilt u een totale make-over of gaat u binnenkort trouwen? Dan bent u bij Bethlehem ook aan het juist adres! Ze is getraind in visagie van alle huidtypen en brengt bij u een make-up aan wat bij u past. Daarbij hoort ook het epileren/harsen van de wenkbrauwen en/of bovenlip. Tevens kunt u het haar voor bijvoorbeeld uw bruiloft professioneel laten opsteken.

Over Mattia

Ciao Tutti,

Let me introduce myself. I am Mattia, 28 years old, born in Italy, and currently living in Amsterdam.

I am an all-round creative with 10 years of experience as a hairstylist. I am passionated about haircuts and barber work, with a formation in hair care, total look and women styling.

Next to my passion for hair, I am active as a performer and dance mentor. I have worked for different tv shows and nightlife events.

I love to share my creativity and experience with you and want to make your hair a masterpiece.

Mattia

Over Sandy

Om te beginnen stel ik mij graag even voor: Ik ben Sandy, 27 jaar jong en inmiddels 9 jaar werkzaam als Topstylist.

Als klein meisje was ik al heel gek op haren mooi maken en make-uppen. In mijn tienerjaren werkte ik als kok in een restaurant en in mijn vrije tijd deed ik de haren van mijn familie en vrienden. Mijn passie voor het stylen van mooie haren bleef mij prikkelen, dus besloot ik te stoppen met werken als kok en mijn kinderdroom achterna te gaan en de opleiding als kapster te volgen. Deze heb ik vol trots afgerond en was ik klaar om van mijn hobby mijn werk te maken.

In al mijn ervaring in zowel Nederland als in het buitenland heb ik vooral gemerkt dat voor mij de gezondheid van het haar altijd op nr. 1 staat. Een haalbaar en eerlijk advies over, hoe de kwaliteit van uw haar te waarborgen, zal ik altijd met trots en passie aan u willen geven.

Mijn meest bijzondere en leerzaamste ervaring heb ik opgedaan als Styliste in de spa op cruiseschepen. Hiervoor heb ik verschillende trainingen gevolgd in London en er kwamen regelmatig toptrainers aan board om onze skills te testen. Van kunstwerken in het opsteken van haar in de Caribbean tot de grijze uitgroei bijwerken in Japan. Het was voor mij een droom die uitkwam om mensen op reis, die hun liefde aan elkaar geven mooi te maken.

Sit back, relax and welcome in my creative hands.

Vanwege de liefde die ik zelf in Nederland heb gevonden, ben ik vanaf 1 augustus begonnen bij Bethlehem Hair & Beauty. Dus ik zeg: sit back, relax and welcome in my creative hands.

Bij mij ben je aan het juiste adres voor natuurlijke creaties, stiekem houd ik ook wel van een beetje gek, uitdagende kleuren, stoere korte kapsels maar prachtige lang haar verzorgen is ook een en al heerlijkheid.

Over Pop

Graag stel ik mij voor; ik ben Pop en ben op mijn 10e levensjaar vanuit Thailand naar Nederland verhuisd.

Ik wist al heel snel dat creatief bezig zijn, met knippen en kleuren van haar, mij een heel gelukkig gevoel geeft. Vanaf juli 2021 ben ik werkzaam bij Bethlehem Hair & Beauty. Elke dag is voor mij weer een mooie nieuwe uitdaging.

Ik vervul graag de wens van elke klant. Zo vind ik het mooi wanneer een klant, na het zien van het resultaat, met een glimlach en tevredenheid de salon uitloopt.

Inmiddels wil ik niet alleen een top styliste maar ook een hele goede visagiste worden. Indien naar wens geef ik u dan ook graag, tussendoor uw behandeling, een make-up touch up.