Bethlehem Hair & Beauty, de Kapper Amstelveen - Rembrandtweg 134, Amstelveen - Tel nr.: +31203311345

Team

Over Bethlehem

Hair styliste Bethlehem is geboren in Ethiopië. Als tienermeisje kwam ze naar Nederland waar ze door hard werken haar geluk en plek heeft gevonden. De energieke en zeer gemotiveerde Bethlehem volgde verschillende opleidingen. Ze behaalde haar diploma in visagie, hairstyling en bruidskapsels. Dit allemaal om haar lang gekoesterde droom in vervulling te brengen; haar eigen Hair & Beauty salon openen. Met trots presenteert zij dan ook Bethlehem Hair & Beauty op de Rembrandtweg 134 in Amstelveen.

Naast Bethlehem haar opleidingen volgde ze nog vele cursussen in zowel het binnen- als buitenland. Praktijkervaring heeft Bethlehem opgedaan bij bekende kapperszaken in Amsterdam. Ze kan zich daardoor met trots aan u presenteren tot de specialist die ze nu is. Echter blijft ze zich altijd door ontwikkelen en houdt ze de nieuwste trends nauwlettend in de gaten.

Bethlehem is zeer dankbaar voor het feit dat ze haar passie kan voortzetten in haar eigen salon.

“Als kind was ik al vaak met het haar van andere kinderen bezig. Zo werd ik al vroeg bewust van het feit dat ik niets liever doe dan mensen mooi maken. Ik ben op mijn 14de naar Nederland gekomen en ik heb er alles aan gedaan om het beste uit mijzelf naar boven te halen. Ik ben dankbaar voor de hulp die ik daarbij gekregen heb en dat ik mijn passie in dit beroep dagelijks met anderen mag delen.”

Elke behandeling staat in het teken van pure perfectie, puur is immers beter dan perfect. Het beste resultaat wordt daarom behaald door dicht bij de klant te blijven zodat iedereen straalt na afloop.

“Ik begin altijd met het bestuderen van het haar, de vorm van het gezicht maar ik kijk vooral naar de persoonlijkheid die ik voor me heb. Vervolgens kunt u in alle rust uw wensen aan mij kwijt. Op die manier probeer ik uw haar super fijn te knippen en/of te kleuren. Puur en natuurlijk!”

Wilt u een totale make-over of gaat u binnenkort trouwen? Dan bent u bij Bethlehem ook aan het juist adres! Ze is getraind in visagie van alle huidtypen en brengt bij u een make-up aan wat bij u past. Daarbij hoort ook het epileren/harsen van de wenkbrauwen en/of bovenlip. Tevens kunt u het haar voor bijvoorbeeld uw bruiloft professioneel laten opsteken.

Over Julienne

Graag stel ik mij voor; Ik ben Julienne en ik ben vanaf 1 juni 2020 begonnen met werken voor Bethlehem hair&beauty als hairstylist.

Na een opleiding te hebben gevolgd bij Lucia Marthas, kwam ik erachter dat ik een enorme affiniteit heb met uiterlijke verzorging. Dit stuurde mij aan om een studie te volgen aan de kapperschool. Ondertussen heb ik 7 jaar ervaring opgedaan in het kappers vakgebied en heb ik gewerkt voor diverse bekende salons in Nederland. Zo heb ik 3 jaar als topstylist gewerkt voor een salon, waar ik breed ben opgeleid met onder andere technieken en filosofie van Vidal Sassoon.

Tevens heb ik in mijn verleden waanzinnige collecties mogen maken die in kappersbladen over de hele wereld gepubliceerd werden.

Ik ben zeer gedreven en gemotiveerd en blijf de uitdaging zoeken om continue te blijven leren. Dit doe ik door creatieve trainingen te blijven volgen. Ik ben perfectionistisch en vind tijd en aandacht daarom erg belangrijk. Persoonlijk advies en een metamorfose zijn helemaal aan mij toevertrouwd!

Zie ik jou binnenkort in de kappersstoel? Ik ontmoet je graag!

Julienne
Hairstylist Bethlehem