Bethlehem Hair & Beauty, de Kapper Amstelveen - Rembrandtweg 134, Amstelveen - Tel nr.: +31203311345

Hair & Beauty salon Amstelveen

“Zowel dames als heren die zichzelf in de watten willen laten leggen zijn bij Bethlehem Hair & Beauty salon aan het juiste adres”

Over de salon

Bij de Bethlehem Hair & Beauty salon in Amstelveen kunt u terecht voor alles wat betrekking heeft op haar en make-up. Het bevlogen en zeer bekwame personeel zet alles op alles voor een geweldig en tevreden eindresultaat.

In de Hair & Beauty salon kunt u o.a. terecht voor:

  • Het professioneel knippen, verven, föhnen en stylen van uw haar;
  • uw make-up laten verzorgen door onze visagisten;
  • uw wimpers laten kleuren;
  • en uw wenkbrauwen laten doen (epileren of harsen en kleuren).

Lees hier meer over behandelingen en prijzen. In de beautysalon wordt uitsluitend gewerkt met de beste, dier- en milieuvriendelijke haar- en beautyproducten. De salon is voor u toegankelijk van dinsdag tot en met zondag.

Een oase van rust

Wij vinden het belangrijk dat u als klant een fijn en ontspannen gevoel krijgt, daarom bieden wij u een stukje rust in deze drukke wereld. De salon heeft een vredig interieur met witte en lichtgroene tonen, het personeel is kalm en er wordt rustgevende muziek afgespeeld. Onder het genot van een kopje koffie of thee wordt u geadviseerd door onze hairstylisten en/of visagisten. Leg uzelf volledig in de watten door plaats te nemen in een massagestoel. Geniet tegelijkertijd van een heerlijke hoofdmassage tijdens het wassen van uw haar.

Een afspraak maken kan telefonisch, maar ook eenvoudig via deze online tool.

Volg Bethlehem Hair & Beauty op Social media!
Voor de nieuwste trends houdt u onze Facebook en Instagram pagina’s in de gaten.

We care about your hair!